BILLIONAIRE

Lite bra musik kan ju inte skada i blåsten.. Hoppas ni gillar Travie McCoy's låt Billionaire, ft. Bruno Mars.


Ni behöver ju inte titta på videon till låten, för den är inget att se... Vet inte hur man bara får med musiken.. Ska fråga min syster senare.

 


FÖRSTA SKOLDAGEN

Nu har jag börjat skolan igen. Schemat är väl inte det bästa, men så är det ju typ alltid. Kanske man skulle bli "schema-läggare" när man "blir stor"? Det verkar ju vara stor brist på kunskap inom den branschen.

Funderar på vad jag ska göra resten av dagen.. Ikväll är det NRJ in the park, men jag känner verkligen inte för att gå dit. För det första så är det inga superduperjättebra-artister och för det andra så mår jag inte helt bra. Så det får kanske bli en kväll framför tv:n, inklusive några viktiga ärenden..

Vi hörs senare!

HALKAN, *CHECK*!

Hej!

Jag har precis kommit hem från en "intensiv" dag (några timmar) på Bulltoftabanan där jag har halkat. Har alltså gjort halkan, riskutbildning 2, kalla det vad ni vill - men det är exakt vad jag har gjort.

Det gick väl okej, efter ett antal sladdar och så, så klarade jag faktiskt det. Allt handlar om rätt hastighet...

Nu måste jag plugga teori, woho..! Vi hörs!

NU BÖRJAR JAG IGEN!

Hallåååj!

Nu är jag tillbaka igen efter ett litet "semesteruppehåll". Har hunnit med några fina veckor i Bohuslän och allmänt chillande. Jag har en massa körkortsteori att plugga och på onsdag börjar skolan igen!

Haha, det var en liten snabb update på vad som har hänt & kommer att hända den närmaste tiden.

Hoppas ni har det lika bra som jag!


RSS 2.0