29 dagar !

... Men är det egentligen bra att räkna ner till något? Tiden går oftast mycket snabbare då och man ska ju ta vara på tiden. Eller hur? Varje måndag längtar man till fredag osv, och när det sedan är torsdag undrar man var alla dagar egentligen tagit vägen. Lev i nuet säger jag bara! Det ska jag försöka! :)

Om man inte lever i nuet kan man inte uppskatta och uppleva fantastiska saker lika mycket. Tänk att åka till Barcelona och inte ta sig tid till att beundra La Sagrada Familia till exempel!


TRISS I STUDENTKLÄNNINGAR

Är det någon mer än jag som inte hunnit köpa studentklänning än? Än är det inte försent!!! Knasig som jag är har jag drömt skumma mardrömmar den senaste tiden som alla handlat om att jag inte haft någon studentklänning på studentdagen. Katastrof! Det får inte hända!!!










Alla klänningar kommer från MQ!


FALLING SLOWLY



Tack o lov att man kan lyssna på bra musik även på Youtube, jag menar nu när Spotify har infört sådana konstiga regler..


30 dagar!

Åhhhhh, jag har inte paniiiik! Idag är det bara 30 dagar kvar till jag tar studenten och just nu känns det som en omöjlighet att bli klar med alla uppgifter som måste göras innan dess. Lägg till ett prov i Fysik B på det så kanske ni känner pressen....? Men äh, som jag brukar säga: Det löser sig!

Nä, det är bättre att vara glad istället, jag menar, HERREGUUUUD! Det är BARA 30 dagar kvar till jag slipper skolan...!!!!


RSS 2.0