FÖRSTA ADVENT MYS

... Eller inte. Jag har världens fetaste fysik-folder-röntgen-uppgift till imorgon. Egentligen hade den inte varit så jobbig om jag hade börjat i tid, men tja, nu gjorde jag ju inte det!!! Därför känns det lite tråkigt att inte hinna julpynta lite smått. Mamma och jag hjälptes dock åt att sätta upp min julgardin precis. Lite mys får man ju ha ändå! I pausen passade jag även på att fika med familjen. Pepparkakor och glögg! MYS♥


SUBWAY = DYRT ?

Tidigare idag kom Subway till min räddning. Jag äääälskar det stället! Deras subs är superduperjättegoda, dock äter jag alltid ljust bröd med grillad kyckling, så jag vet ju inte om alla är lika goda men den jag brukar äta är i alla fall det!

En sak som slog mig idag var att det faktiskt är rätt dyrt. Jag menar, är det verkligen okej att betala 47 kronor för en macka som är 15 centimeter lång? Inte riktigt, va?

LUNDS UNIVERSITET

Hej!

Idag har jag varit på info-dag på Lunds Universitet. Valde att lyssna på arkitekt- & jurist-infon. Nu vet jag att man måste vara galen för att bli arkitekt och att juridik verkar vara superkul att läsa.

Imorgon är det dags för SACO-mässan. Dvs en mässa med information om högre utbildningar (?), eller något i den stilen.

Nu är jag hungrig och funderar på om jag inte borde äta något innan det är försent. Ha det gott! :)

KINARESTAURANG I KÖKET

Ibland blir jag imponerad av mina föräldrar. För någon vecka sedan lagade pappa vårrullar till förrätt, men det blev många över (eftersom han alltid lagar extremt mycket mat, hehe) så de fryste han in. Idag tog han/mamma ut dem ur frysen och värmde dem i olja och vips så hade vi en supersmaskig middag!

Det mest fantastiska av allt är att pappas vårrullar är de godaste jag någonsin jag har ätit! De klår lätt alla kinarestaurangers som jag har testat! Yummmmiieee!!

JOHN DENVER

Nu trotsar jag min syster och lägger upp en låt som jag tycker om.

John Denver's Friends With You.



LÄXOR

Igår var det kemi och danska som stod på "att göra"-listan, idag är det biologi och spanska. Så jag antar att jag inte har något annat val än att sätta igång med det!


VARM CHOKLAD

Idag efter skolan gick jag och Frida inom Espresso House på centralen och köpte varm choklad! Mums vad gott! Helt klart den godaste på lääänge! :)


SEWN

The Feeling - Sewn


Bortse från att ljudet inte är det bästa.


SNÖ|VINTER|KYLA


Säfsen 2008/2009

En bild säger mer än tusen ord. Precis som att en skidsemester inte hade suttit helt fel just nu!


2 MÅNADER KVAR

... till jag fyller år! Wohooo!! :)

Kom hem från skolan för en stund sedan. Hade följe med min syster hem, så det var najs. Skolan var för övrigt också helt okej, ja, om man bortser från matten förstås..!

Nu måste jag skriva en text på danska som jag ska redovisa imorgon. Vi hörs!

SAY WHAT?



Detta hittade jag när jag gick in på Gina Tricot's hemsida.. Sen när har de en "exclusive collection"? Enligt mig var det dessutom inget som jag tyckte var extra fint eller exclusivt. Klicka här för att se om du håller med mig!


SKITKUL SPEL

Jag trodde aldrig att det kunde vara såå kul att skriva alfabetet på datorn... Vill ni också testa?
Gå då in på denna hemsidan: http://onlinespel.nu/alfabetet.html!

Varning för att det är lite beroendeframkallande! Hihihihi!


16 NOVEMBER

Hejsaaaan!

Har ni haft en bra dag? Det har inte jag. För hur ska jag kunna ha haft det när jag har haft en håltimme på 5 timmar? Exakt, det går typ inte. Då hjälper liksom inte ens bra sällskap.

Just nu sitter jag här och lyssnar på John Denver.. Något ni också borde göra, eller inte. Bestäm själva!

Country roooooads, take me hooooome!

UNG & BORTSKÄMD



Ett litet tips, kolla på svt1 klockan 20:00 idag. Ni kommer inte bli besvikna! Läste föresten att svt hade blivit stämda av en av föräldrarna i programmet... hmmm, inte bra alltså.

Detta är typ ett bevis på att svt inte har stagnerat helt i utvecklingen av sina tv-program!

Bildkälla

HEJ IGEN!

Äh, nu får det vara slut på den så kallade bloggpausen! Hej föresten! :)

Tiden går så otroligt snabbt nu, tänk att det redan är NOVEMBER! Om mindre än två veckor är det första advent och nästa onsdag är det bara en månad kvar till julafton! Helt siiick! But I like it! Även om det gå lite för snabbt fram ibland..

Nu har jag en hel del danska att plugga, ska tydligen ha ett läxförhör imorgon..., Ooooops! See ya!

RSS 2.0