WEEKEND I STOCKHOLM

Nu är jag hemma igen efter en weekend i Stockholm! Har varit på Skansen, Vasa, shoppat (dock mkt lite), sett på gamla (och riktigt stora) hus, träffat släkten, ätit frukost i Globen, åkt tunnelbana & spårvagn m.m.

Bilder kommer så fort jag orkar föra över dem till datorn, vilket inte blir idag. Är hur trött som helst och det planerar jag att fortsätta vara ett tag till, tyvärr!


MYS

Har haft mysdag i skolan idag, vilket var riktigt mysigt faktiskt! Bakade chokladbollar och spelade spel! Sen blev det tyvärr "tillbaka till verkligheten" med både Kemi B och Fysik B.

Nu väntar jag på att maten ska bli klar, är nästan vrålhungrig! Stuvade makaroner och köttbullar sitter aldrig fel.

Vi hörs! :)

SOLSKEN

Östen med resten - Hon kommer med solsken


SOL

Det är sol! Och jag sitter inne och pluggar. Även om biomolekylers byggnad & funktion är vääldigt intressant (nooot) så är solen lite mer intressant. Men jag står på mig. Jag pluggar. (Fast det gör jag ju inte, för just nu sitter jag ju här och bloggar).

TTYL!

 


BIKBOK


Jag tror jag gillar denna tröjan från BIKBOK. Dock i grönt.


VAL 2010

Jag har lite panik. Jag vet inte vad jag ska rösta på. Eller, det var inte riktigt sant för jag har bestämt mig när det gäller riksdagsvalet. Men vad "i allsin dar" ska jag rösta på i de 2 andra valen! Nu gör jag lite research för att förhoppningsvis komma fram till något bra beslut. Har ju trots allt fortfarande 8 timmar på mig... Iiiiih!

KÖRKORT

Jag har tagit körkort! Gjorde det igår. Och det känns sjukt bra! Har inte riktigt hunnit fatta det än..

LITE SHOPPING

Idag har jag fyndat! Köpte en HDMI kabel för 10 kronor på Siba. Snacka om att ha tur! Det fanns egentligen inga kvar men en som jobbade där gick ut på lagret och "fixade" en.

Har även handlat 2 par jeans, vilket var välbehövligt. :)


GALET "MÖTE"

Det var helt galet idag. Efter att jag och K druckit varsin god smoothie på Redfellas Juciebar i Västra Hamnen gick vi in till stan. På Gustav Adolfs torg hade Sverigedemokraterna "möte" och det var helt crazy. Folk skrek, kastade saker och där var hur många poliser som helst. Tack o lov att vi höll oss undan, för det var faktiskt rätt läskigt. Tänk att folk kan bete sig så hemskt..

Kolla här så kan ni se en video från vad som hände!

HELG

Det är äntligen fredag, och jag kom precis hem från en runda i stan med K. Börjar inte skolan förrän på onsdag igen, vilket gillas starkt!

Hade bara 2 lektioner idag, men nördig som jag är så stannade jag kvar i skolan och spelade ett helt stört "robot-spel" med en lärare och några kompisar. Det var faktiskt kul! Haha..

Föresten, tror ni inte att jag fick huvudvärk så fort jag kom in genom dörren? Har inte haft ont på hela dagen, men nu börjas det visst igen. Typiskt.

HEJ SOMMAR, JAG SAKNAR DIG


LÅNG DAG!

Hallå alla glada!

Kom hem för snart en timme sedan, hade nämligen körlektion efter skolan idag. Så det har varit en riktigt lång dag (= att jag är helt slut nu). Men jag antar att det kommer att vara värt det i slutändan! Kan dock berätta för er att Malmö i rusningstrafik inte är så kul..

Fikade på Bagels. De har så sjukt goda bagels så det finns inte. Lite pinsamt bara att man har blivit en riktig stammis. Idag behövde jag inte ens säga vad jag ville ha.. Hehe. :)

Snart börjar idol & sen måste jag plugga körkortsteori. Jippie!


TIRED

Räcker inte det som förklaring just nu?

Har egentligen inte tid till något annat än att plugga körkortsteori just nu, och hur kul är det på en skala mellan 1-10? Men jag antar att det kommer vara värt det i slutändan. Right? Hur kul är det egentligen att misslyckas med uppskrivningen? Det vill jag helst inte veta, så nu fattar jag inte varför jag sitter här.

Vi hörs imorgon!

I ♥ LIFEGUARDS



Bara för att Bondi Rescue är det absolut bästa tv-programmet just nu så får ni se & lyssna på vinjetten!


Zzzzzz!

Sitter här och kan knappt hålla ögonen öppna. Mina ben är helt slut och jag är hur trött som helst. Allt eftersom att jag inte har ätit någon lunch idag och att jag har gått ovanligt mycket!

Nu väntar jag på att middagen ska bli klar, för, som ni säkert redan har förstått, så är jag ashungrig!

DUKTIG

Nu sitter jag här och är taggad till max! Bara 20 minuter kvar tills Ullared börjar.. Woho!

Har varit rätt duktig och hunnit med att göra både min biologiläxa och läsa ut Körkortsboken! Nu har jag bara en massa sammanfattningar kvar att skriva, men det pallar jag inte nu.

ULLARED

Ikväll börjar Ullared, säsong 2. Då ska man tydligen få träffa Morgans kompis Ola-Conny..

Hittade ett klipp från första säsongen på youtube och det går inte att göra något annat än att gapskratta. Inget illa mot de som är med, men serien Ullared är så himla kul! Hahahahaha.


6 september 2010

Hej!

Kom hem från skolan för en stund sedan, tidigare än väntat. Hade bara basgruppssamling för fysiken blev inställd. Satt ändå kvar i skolan och försökte göra lite läxor, duktig som jag är...

Nu väntar mer plugg. Lika så bra att få det gjort liksom. Vi hörs senare!


ÄNTLIGEN FREDAG

Woho! Äntligen är det fredag, men jag måste säga att veckan har gått läskigt snabbt!
Jag är hur trött som helst (varför läste jag egentligen till 1 igårkväll när jag visste att jag skulle upp redan 5:30???), så det ska bli skönt med heeeelg!

Helgens planer är att plugga körkortsteori (jippie..!) och på söndag blir det foto/film-kväll!

RSS 2.0